person_outline
Harry Slagman > Auteursprofiel | Harry Slagman | Leiderschap > Auteursprofiel | Harry Slagman | Leiderschap

Over Harry Slagman

Pro-Blogger Blogger Influencer

Nee, ik ben geen verhaaltjesverteller. Nee, ik lees niet iedere dag een sprookje en nee, ik verzin geen verhalen. Dat laat ik graag aan anderen. Wat of wie ik wel ben? Dat vertel ik je graag.

Een menselijke, prikkelende en ondernemende verbinder met meer dan 20 jaar ervaring in Sales-, Account-, Lijn- en Directiefuncties. Vanuit die expertise coachte ik medewerkers, bediende ik klanten en begeleidde ik verandertrajecten.

Mijn werk gaf energie, ik genoot ervan en was altijd op zoek naar die volgende, spannende, nieuwe prikkel. Het ging me goed af en samen met mijn teams maakte ik mooie stappen binnen de organisaties waarvoor ik werkzaam was. Als rode draad hanteerde ik in mijn werk een aantal vragen.

Hoe bieden we toegevoegde waarde aan de klant, aan de organisatie, aan elkaar én aan onszelf. En vooral… hoe vertellen we dat?

De mooiste baan ter wereld

Een aantal jaren geleden besloot ik van het "vertellen" mijn vak te maken. Spannend...en gaaf!

Nu heb ik de mooiste baan ter wereld. Elke dag mag ik op zoek in mijn eigen rugzak naar ervaringen, belevenissen en verhalen om anderen te helpen hun rugzak te ontdekken en te vullen. Dit doe ik als:

Spreker: http://www.storybusiness.nl/diensten/spreker/ 

Trainer: http://www.storybusiness.nl/workshops/ 

Coach: http://www.storybusiness.nl/diensten/coach/ 

"Words are how we think, stories are how we link"

Deze quote zegt precies waar ik voor sta en waar ik in geloof. Met logica alleen kom je er niet. Je hebt meer nodig om te overtuigen.

Je hebt iets nodig waarmee je de aandacht vangt en houdt. Iets waarmee je je boodschap succesvol overbrengt en mensen in beweging krijgt.

"We lopen niet harder voor bazen...we lopen harder voor mensen"

Trots

Ik ben er trots op dat Storybusiness al snel vruchtbare grond vond. Nog trotser ben ik er op dat mijn ambitie ook de ambitie is geworden van deelnemers aan mijn workshops en toehoorders van mijn presentaties en inspiratiesessies. Ook zij zien de zakelijke kracht van Storytelling en de kracht van een goed verhaal. Ik heb een goede keuze gemaakt en geniet ervan jou te helpen jouw verhalen te vinden, vertellen en in te zetten!

Weten wat er vooraf ging aan mijn rigoureuze switch van Commercieel Directeur naar Storyteller? Dat was wel een "dingetje..." http://www.storybusiness.nl/harry-slagman/ 

 

 

Mijn laatste blogs

Mijn meest gelezen blogs

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.