person_outline

  Wat raakt jou?

  mend-broken-heart > Wat raakt jou? | Leiderschap

  Wat raakt jou? Dat was het thema van het 8ste Servant-Leadership congres op 30 november 2011 in het Spant in Bussum.

  Tijdens de plenaire opening werden de bezoekers 'getracteerd' op een indrukwekkende openingsfilm samengesteld door @hansheesterbeek (http://www.hansheesterbeek.com/). De film zette alle zintuigen op scherp en de boodschappen die elkaar in snel tempo opvolgden (sommige niet geschikt voor jeugdige kijkers) kwamen dan ook diep binnen.... Zeer indrukwekkend om te zien waar wij, de mens, allemaal toe instaat zijn.... de mooie maar ook de minder mooie kanten.

  De toon voor het mooie congres met mooie en waardenvolle deelnemers was gezet.

  Onderstaand de openingsfilm zoals deze door Hans online is gezet.

  Ga er eens voor zitten, laat je raken en vertel ons wat het was dat je raakte....


  Interessant blog? Like it op Facebook, +1 op Google, Tweet het of deel dit blog op andere bookmarking websites.

  Ruud van Lent > Wat raakt jou? | Leiderschap

  Geschreven door
  Pro-Blogger Expert Blogger Thought Leader

  Mijn missie is het verder ont-wikkelen van (persoonlijk) leiderschap bij mensen en organisaties. Op een positieve, inspirerende en prikkelende manier bege-leid ik professionals en managers in het loslaten van het oude controle, macht en 'sense of urgency' denken. Hierdoor zal de focus binnen een organisatie / afdeling gaan verschuiven van problemen naar perspectief, van klagen en kritiek geven naar samenwerken, verantwoordelijkheid en eigenaarschap nemen.
  Dit resulteert in een verschuiving van macht naar kracht, van controle naar vertrouwen en van 'moeten' naar 'willen'.

  Diensten

  Wil je meer weten of vrijblijvend een keer samen over de voor jou of jouw organisatie toegevoegde waarde van mijn diensten klankborden? Voel je vrij om [contact] op te nemen, ik kom graag een keer op bezoek voor een goed gesprek!

  Creatie ↝ Inspiratie ⥁ Verbinden ⇶ Groei ∞ | Leiderschap katalysator ☇ | S.L.Ï.M. ⇢ Servant Leadership Ïn Motion | Coaching ≟ | Open Source ⌘ | Sustainability ♻ | ruudOntwikkelt.nl | Onlinecommunityhub.nl


  Wat vind jij? deel het met ons!

  INFO: Je plaatst dit bericht als 'Gast'

  ×
  Niets meer missen?

  Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.