person_outline

× Lerende Leiders evenementen Nieuws berichten...

Lerende Leiders op tournee

Meer
4 jaren 5 maanden geleden #1295 door Redactie
Lerende Leiders op tournee werd gestart door Redactie

autow > Lerende Leiders op tournee - Lerende Leiders | LeiderschapAfgelopen donderdag mochten wij, Lerende Leiders, aan een grote groep project- en programmamanagers komen vertellen over hoe wij project management in de toekomst zien.

Storytelling

Altijd leuk natuurlijk. Mensen verhalen vertellen, gesprekken op gang brengen en hier en daar 'lichte' verwarring veroorzaken is wat wij graag doen. En die lichte verwarring is dan geen tegenvaller. Integendeel. Daaruit ontstaat vaak veel moois.

Point midnight

Wij vertelden het verhaal over point midnight. Het moment waarop de snelheid van ontwikkelingen en vooruitgang definitief onze verander- en leersnelheid heeft ingehaald. Sommige denken dat het nog wel even duurt, wij denken dat we midden in de twilight zone zitten.

Wat gisteren werkte, werkt morgen en vaak zelfs vandaag al niet meer. Hoe morgen er precies uitziet weten we ook niet. Reden voor paniek?

Lees verder...
Meer
4 jaren 3 maanden geleden - 4 jaren 3 maanden geleden #1296 door Redactie
Beantwoord door Redactie in topic Lerende Leiders op tournee
Op 16 juni zijn we uitgenodigd bij Zuidpoort Arnhem. We gaan daar een workshop geven aan alle geïnteresseerden die die dag komen 'proeven' van het Office-sharing.

Erbij zijn? Hier staat meer informatie en kun je jezelf aanmelden: www.zuidpoortarnhem.nl/office-sharing/
__________

10:00 uur Workshop: ‘Point Midnight: anders leren, van en mèt elkaar?’

Kun jij het nog bijhouden? Je website, social media, klanten werven en ook nog op de hoogte blijven van alle laatste (technologische) ontwikkelingen? Overload aan informatie, enorme druk op wat je allemaal moet of wilt bijhouden en bijleren.

Lerende Leiders vertellen over ‘Point Midnight’. Het moment waarop de snelheid van vooruitgang en ontwikkelingen definitief onze leer-snelheid heeft ingehaald. Komt dat moment eraan? Wij zitten midden in de twilight zone! Reden voor paniek? Nee hoor, geenszins.

Tijdens deze ochtend gaan Lindsie van der Horst en Ruud van Lent dieper in op wat Point Midnight is. Waar zie je jouw ‘Point Midnight’? Hoe ga jij daarmee om? Het vraagt om een ‘anders leren’; leren van en mèt elkaar!
Meer
4 jaren 2 maanden geleden #1331 door Redactie
Beantwoord door Redactie in topic Lerende Leiders op tournee
Lerende Leiders bij Zuidpoort Arnhem Open Office. Een getekende impressie van Annet Konijn .
Bijlagen:

End of content

No more pages to load

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.