person_outline

Antwoord: Recensie: "Zakendoen in de nieuwe economie" van Marga Hoek

Opmerking: U plaats het bericht als een 'gast', u kunt niet meer het bericht bewerken of verwijderen
Gelieve Inloggen of Registreren om deze stap over te slaan.

Uw e-mailadres wordt nooit getoond op de site.
X

Onderwerp geschiedenis van: Recensie: "Zakendoen in de nieuwe economie" van Marga Hoek

Toon max. de laatste 6 berichten - (Laatste bericht eerst)

  • KoosGroenewoud
  • KoosGroenewoud's Profielfoto > Alle recente Leiderschapsberichten op ons f... | Leiderschap
5 jaren 3 maanden geleden
Recensie: "Zakendoen in de nieuwe economie" van Marga Hoek

zakendoenindenieuweeconomie > Alle recente Leiderschapsberichten op ons f... | LeiderschapZakendoen in de nieuwe economie. Het boek KLOPT!

Ten behoeve van met Magazine van Managementboek.nl schreef ik onderstaande recensie, waarbij ik mij moest beperken tot 150 woorden.

“Practice what you preach”. Het eerste voorbeeld staat op pagina 6. Geen copyright, maar right to copy. Er volgen meer inspirerende voorbeelden. Het feit dat – naast de bijdragen van (top)bestuurders, wetenschappers, studenten & leerlingen - bijna 100 professionals middels crowdsourcing een bijdrage aan het boek hebben geleverd is ook een mooi voorbeeld. Dat deed me overigens denken aan O.C.F.2.0 van Jan Jonker. Alleen al door het hoofdstuk (“venster”) leiderschap, de noten en de boekenlijst is dit boek zijn prijs meer dan waard. De tools, facts & figures, voorbeelden en inspiraties die je aangereikt krijgt zijn eigenlijk onbetaalbaar. Ik vond het boek “feest der (h)erkenning”. Het klopt. Het “leven” van het boek kan het verschil maken voor de toekomst van je bedrijf en/of organisatie en ook voor je eigen toekomst en die van je kinderen. Zakendoen in de nieuwe economie is een MUST READ voor bestuurders en managers in ALLE sectoren. Cijfer: 9

Lees verder...
×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.