person_outline

× Topics met betrekking tot 'Politiek Leiderschap'...

Weet waar je van bent, 5 tips voor bewonersgroepen

Meer
2 jaren 5 maanden geleden #1636 door Rianca

why whonot > Weet waar je van bent, 5 tips voor bewoners... | LeiderschapHebben we de vorige keer de samenwerking tussen overheid en inwoners aangevlogen vanuit het ambtelijk en politieke perspectief, dit keer doen we dat vanuit het bewonersperspectief. Want een effectieve samenwerking moet per slot van rekening van beide kanten komen. En er is ook nog best wat te verbeteren in de wereld van de dorpsraden, wijkverenigingen en belangengroepen. Gek genoeg treffen we juist daar niet zelden een flinke portie systeemwereld aan. Begonnen vanuit een ideaal of pragmatisch doel zijn bewoners zich gaan organiseren, hebben een structuur neergezet en die is zomaar sluipenderwijs een doel op zich gaan worden. Wat hoor je dan? Alles moet via de dorpsraad of We kunnen geen mensen meer krijgen voor ons bestuur.

Lees verder...
Meer
2 jaren 5 maanden geleden #1637 door Hetteke
Beantwoord door Hetteke in topic Weet waar je van bent, 5 tips voor bewonersgroepen
Goed verhaal, Rianca. Fijn dat je het even weer simpel maakt. Volgens mij is er nog een belangrijke: hef jezelf op als je je doel hebt bereikt. Dat is een specifieke consequentie van nummer 1, maar wel een belangrijke. Ook voor de energie.

End of content

No more pages to load

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.