person_outline

Workshop: Point Midnight

Avatar > Workshop: Point Midnight | leiderschap > Workshop: Point Midnight | leiderschap

Thema: Loslaten en verbinding
Begeleider: Ruud van Lent

Het evenement was op 24 november 2015, wellicht tot volgend jaar?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

Deze workshop is een van de workshops van Lerende leiders Live 2015, meer workshops bekijken? Klik hier.

Vraag jij je ook wel eens af...

Hoe meer doen met minder?

Waar gaat de workshop over?

Point Midnight... klinkt bekend? Dat is het punt in tijd waarbij de verandercapaciteit van jouw organisatie / team de noodzakelijke verandersnelheid niet meer kan bijbenen. Dat is het moment dat jij als manager begint te merken dat managen alleen niet meer voldoende is, sterker nog: dat het meer doen van wat je altijd al deed een neerwaartse spiraal voedt en daarmee het begin van het einde is...
In deze interactieve workshop wordt je door Ruud van Lent op een humorvolle doch confronterende manier meegenomen in de management praktijk van alle dag. Hoe graag wij ook vasthouden aan wat we kennen en be-grijpen gaat deze workshop in de kern over los-laten. Maar hoe kun je loslaten in een wereld waar je jezelf steeds meer aan de laatste strohalmen probeert vast te houden. Wat vergt dat van jou? Meer management? Meer leiderschap? En wat vergt dat van jouw mensen?

Wat leer je ervan?

Na de workshop heb je inzicht in wat morgen nodig is om als manager / organisatie te 'overleven' in een steeds sneller veranderende wereld. Als je daarvoor open staat krijg je een waardevolle reflectie op je eigen rol hierin en worden verbindingen gemaakt met mededeelnemers: het eindigt niet met deze workshop, deze workshop is het begin van iets moois: voor jou en jouw mensen.

Wat kan je er de dag na #LLL15 mee?

Je gaat het gewoon doen. Omdat je na het evenement zeker weet dat het mogelijk is en dat jij het ook kunt.

Over Ruud van Lent

 Avatar

Ruud van Lent, als zoon uit een arbeidersgezin door zelfstudie en met een drive om het beter te doen doorgegroeid tot hoge boom. Door zelfreflectie zichzelf als boom omgekapt zodat het licht weer op anderen kan schijnen. Wereld verbeteraar die bij zichzelf begint, getrouwd en drie kinderen. Als interim-mer veel reparatie ervaring op plekken waar het niet meer werkte. Trekt schepen vlot met z'n blote handen. Onnavolgbaar, praktijkman, mouwen opstropen, kniestukken in pak. Krijgt vaak het compliment dat hij naïef is. Mede-oprichter van en blogger bij ver. Lerende Leiders, thuis bij ruudOntwikkelt.nl, voordoener bij onlinecommunityhub.nl.
Gewoon Ruud.

Meedoen?

 

Terug naar programma

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.