person_outline

Workshop: Innerlijke transitie met je brein in gedachten

Avatar > Workshop: Innerlijke transitie met je brein in gedachten | leiderschap > Workshop: Innerlijke transitie met je brein in gedachten | leiderschap > Workshop: Innerlijke transitie met je brein in gedachten | leiderschap > Workshop: Innerlijke transitie met je brein in gedachten | leiderschap

Avatar

Thema: Alle
Begeleider: Guido van der Valk en Joost Vonk

Het evenement was op 24 november 2015, wellicht tot volgend jaar?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

Deze workshop is een van de workshops van Lerende leiders Live 2015, meer workshops bekijken? Klik hier.

Vraag jij je ook wel eens af...

Hoe werkt het brein ? En hoe kan ik de werking van het brein toepassen op de transitie die ik graag wil, hoe kan ik concreet mijn voordeel doen als leider met de kennis over het brein?

Waar gaat de workshop over?

Hoe kun je zelf zorgen dat de innerlijke transitie daadwerkelijk plaats vindt?  Het is bekend dat we allemaal voldoende intenties hebben, maar de praktijk is weerbarstiger. Dit kan je grotendeels verklaren vanuit de kennis uit de neurowetenschappen over de werking van het brein. Je kunt van alles willen, maar hoe doe je dat echt, dat staat centraal in deze workshop.

Wat leer je ervan?

Je begrijpt hoe het brein werkt, en welke stappen je kunt zetten om je eigen brein te kunnen managen. Je raakt geïnspireerd om je verder te ontwikkelen en je beoogde transitie daadwerkelijk tot stand te brengen.

Wat kan je er de dag na #LLL15 mee?

Helaas is bekend uit de neurowetenschappen dat echte transities meer tijd, aandacht en acties nodig hebben dan een eendaags mooi evenement. We blijven daarom bescheiden. De dag na #LLL15 kun je één van de dagelijkse oefeningen doen de we je aanreiken. En dat is een hartstikke goede eerste stap.

Over Guido van der Valk en Joost Vonk

Avatar

Avatar

We zijn Guido de Valk, arts en leiderschapscoach en Joost Vonk, leiderschapstrainer en teamcoach bij De Valk Leadership Company, expert op het terrein van neuroleiderschap.

Meedoen?

 

Terug naar programma

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse nieuwsbrief en mis geen enkel Leiderschapsblog of -nieuwsbericht meer.