person_outline

Workshop: Samensturing vanuit dialoog

Avatar > Workshop: Samensturing vanuit dialoog | leiderschap > Workshop: Samensturing vanuit dialoog | leiderschap > Workshop: Samensturing vanuit dialoog | leiderschap > Workshop: Samensturing vanuit dialoog | leiderschap

Avatar

Thema: Loslaten en verbinden
Begeleiders: Joop Boukes en Rianca Evers-den Ouden

Het evenement was op 24 november 2015, wellicht tot volgend jaar?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

Deze workshop is een van de workshops van Lerende leiders Live 2015, meer workshops bekijken? Klik hier.

Vraag jij je ook wel eens af...

Hoe je dat doet, het in dialoog zijn en samensturing?
Wil jij de dialoog ervaren en aangaan naar aanleiding van de online dialoog hier op Lerende Leiders gevoerd? (De dialoog over Samensturing)

Waar gaat de workshop over?

Onze workshop gaat over Loslaten en verbinden. Loslaten en verbinden (of ook het versterken van de altijd aanwezige verbinding) zijn essentiële kernen van zowel dialoog als samensturing. Daarnaast is een dialoog een vorm van samensturing en is samensturing pas mogelijk wanneer deze vanuit dialoog vorm krijgt.
In de workshop gaan we in op samensturing vanuit dialoog. Hoe werkt het, wat is ervoor nodig, wat zijn do’s en dont’s? Deelnemers krijgen praktische tips, maar ook gaan we met elkaar de dialoog aan over samensturing, ook naar aanleiding van de online dialoog van de afgelopen weken. Wat hebben deelnemers hier uitgehaald, wat raakte ze?

Wat leer je ervan?

Deelnemers krijgen meer zicht op het fenomeen samensturing en ervaren hoe het is om in dialoog zijn. Ze krijgen praktische tips om er zelf mee aan de slag te gaan.

Wat kan je er de dag na #LLL15 mee?

De mogelijkheid om samensturing in je eigen omgeving / werk een start te geven.

Over Joop Boukes

Wij zijn Joop en Rianca en wij geloven in de dialoog en in samensturing.

Avatar

oop is al 14 jaar gepassioneerd uitdrager, begeleider en trainer van de dialoog als omgangs- en communicatievorm en samensturing. Mede auteur van “Zelfsturing of samensturing” en docent.

Over Rianca Evers-den Ouden

Avatar

Rianca is bevlogen trainer, procesbegeleider en politica. Zij ontwikkelde met collega Sabine Nijhuis het veranderprogramma Samensturing als organisatieprincipe. Zij is mede-auteur van oa het Bevlogenheidsalfabet en het Kantelingsalfabet.

Meedoen?

 

Terug naar programma

We verwachten globaal twee soorten vragen: mensen die op zoek zijn naar het hoe van in dialoog zijn en samensturing, en mensen die de dialoog willen ervaren aangaan naar aanleiding van de online dialoog.

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse nieuwsbrief en mis geen enkel Leiderschapsblog of -nieuwsbericht meer.