person_outline

Workshop: Leidinggeven in netwerken

Avatar > Workshop: Leidinggeven in netwerken | leiderschap > Workshop: Leidinggeven in netwerken | leiderschap

Thema: Spelen
Begeleider: Hetteke Videler

Het evenement was op 24 november 2015, wellicht tot volgend jaar?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

Deze workshop is een van de workshops van Lerende leiders Live 2015, meer workshops bekijken? Klik hier.

Vraag jij je ook wel eens af...

De netwerksamenleving, wat moet ik daarmee als leider?

Waar gaat de workshop over?

Luchtig netwerkleiderschap - Wat voor leiderschap is er nodig in netwerken? In alle gesprekken en discussies over de netwerksamenleving, is dit een onderwerp wat minder vaak aan bod komt. Terwijl het zo'n mooie kant is om leiderschap eens anders te benaderen. Hiƫrarchisch sturen lukt in ieder geval niet, maar wat werkt dan wel? Een netwerk bevat veel lucht, anders is het een kluwen. Dus hoe houd jij je leiderschap luchtig?
Dat soort vragen, en andere vragen die jij stelt, gaan we in het tijdelijke netwerkje van de workshop, proberen te beantwoorden.

Wat leer je ervan?

Je leert tijdens de vraaggestuurde workshop, hoe jouw leiderschap past in netwerken. Welke eigenschappen heb je, die je graag in je netwerken wilt inzetten. En welke talenten zoek je in de mensen om je heen? Je leert dat je al lang onderdeel bent van een boel netwerken en daar leiderschap in toont.

Wat kan je er de dag na #LLL15 mee?

Je weet welke luchtige experimenten jij aangaat voor wat betreft je netwerkleiderschap. Ga je bekijken wat het effect is van minstens een keer per dag reageren op vragen die in je netwerk leven? Ga je een keer per dag twee mensen met elkaar in contact brengen, die mogelijk wat aan elkaar zouden hebben?

Over Hetteke Videler

Avatar

Hetteke Videler werkt met mensen, teams en organisaties om de toekomst samen vorm te geven. De ervaringen en het vakmanschap van de mensen in de organisatie, combineert ze met inzichten van andere vakgebieden tot nieuwe toonaangevende (organisatie)concepten. Zo heeft ze aan de wieg gestaan van veel innovatieve ideeƫn en ze in de praktijk gebracht. De rode draad is daarbij altijd dat de kracht van de mensen, de gebruikers, de inwoners, wordt aangesproken en gebruikt. Gewoon omdat zij het beter weten.
Hetteke heeft de gewoonte om een jaar of twee, drie in een organisatie rond te lopen om de toekomst vorm te geven. Daarbij heeft ze een voorliefde voor not-for-profitorganisaties. Haar twee dochters, haar lief, de katten en de hond is ze al veel langer trouw.

Meedoen?

 

Terug naar programma

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.