person_outline

Nieuws

Intervisie voor Leidinggevenden

DeathtoStock Medium2 > Nieuwsberichten | leiderschap

Als leidinggevende sta je elke dag voor uitdagingen. Hoe voer ik dat gesprek met die medewerker? Waarom krijg ik mijn punt niet overgebracht in die vergadering? Ik hoor nooit kritiek op mijn functioneren, doe ik dus alles goed? En je komt in situaties terecht waar je op een later moment graag nog eens op zou willen reflecteren. Wat heeft een bepaalde situatie met je gedaan? Waarom reageerde je op de manier waarop je reageerde?
Intervisie is een bewezen methode om in een vertrouwelijke omgeving met vakgenoten of gelijkgestemden ervaringen te delen en te reflecteren op gebeurtenissen. Zo leer je van je eigen werk en kun je uitdagingen het hoofd bieden. Bij intervisie krijg je geen les, maar help je elkaar om scherper te kijken en te groeien.

Discussieer ook mee over dit blog in ons forum (1 berichten).
Discussieer ook mee over dit blog in ons forum (1 berichten).

Bijdragen kan op vele manieren

gifteconomy > Nieuwsberichten | leiderschapWij zijn een vereniging, die drijft op vrijwilligers die waarde creƫren; door blogs te schrijven, reacties te geven, te twitteren en ont-moetingen te hebben. Vrijwilligers die jou helpen groeien zodat ook jij een bijdrage kunt leveren in de verandering die zo nodig is in onze wereld.

Zonder deze vrijwilligers kunnen wij onze visie "Wij brengen mensen met elkaar in verbinding om elkaar te inspireren en van elkaar te leren hoe leiderschap kan bijdragen aan een duurzame en vreedzame wereld waarin plaats is voor ieder levend wezen." geen handen en voeten geven.

Discussieer ook mee over dit blog in ons forum (0 berichten).
Discussieer ook mee over dit blog in ons forum (0 berichten).
Discussieer ook mee over dit blog in ons forum (0 berichten).

Een terugblik op 2015

Infographic > Nieuwsberichten | leiderschapWat een jaar was 2015! Het eerste jubileumjaar heeft onze community veel gebracht.

Natuurlijk zijn er prachtige blogs gemaakt en hebben we een groot aantal gemotiveerde nieuwe bloggers kunnen begroeten. Wat een prachtige bijdragen leveren zij en de al eerder aangesloten bloggers. Er zijn in 2015 meer dan 85 blogs gepubliceerd. En wat wordt het goed gelezen. We hebben in 2015 meer dan 40.000 unieke bezoekers mogen begroeten. De best gelezen blog was van Frans Wilms, die met de blog 'Op weg naar een 5.0 organisatie' een bereik haalde van meer dan 57.000 page views. Een uitschieter en zeker niet de enige prachtige blog! Er waren boekbesprekingen, persoonlijke bespiegelingen, activerende en enthousiasmerende blogs. Regelmatig wordt er ook op een blog gereageerd. En soms ontspinnen zo prachtige gesprekken.


Wat vind jij? deel het met ons!

INFO: You are posting the message as a 'Guest'


Wat vind jij? deel het met ons!

INFO: You are posting the message as a 'Guest'

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse nieuwsbrief en mis geen enkel Leiderschapsblog of -nieuwsbericht meer.