person_outline
  • Posted

Bijdragen kan op vele manieren

gifteconomy > Bijdragen kan op vele manieren | leiderschapWij zijn een vereniging, die drijft op vrijwilligers die waarde creëren; door blogs te schrijven, reacties te geven, te twitteren en ont-moetingen te hebben. Vrijwilligers die jou helpen groeien zodat ook jij een bijdrage kunt leveren in de verandering die zo nodig is in onze wereld.

Zonder deze vrijwilligers kunnen wij onze visie "Wij brengen mensen met elkaar in verbinding om elkaar te inspireren en van elkaar te leren hoe leiderschap kan bijdragen aan een duurzame en vreedzame wereld waarin plaats is voor ieder levend wezen." geen handen en voeten geven.

Geld gedreven of waarde gedreven?

De vereniging Lerende Leiders is waarde-gedreven, maar heeft naast tijd ook geld nodig om onze community een platform te bieden (onze website), om ont-moetingen te organiseren en om onze visie te verspreiden. Het doel is geen verlies maken. Bijdragen aan bijvoorbeeld de Leergenotensessies zijn een bijdrage in de kosten. Eventuele “winst” wordt gebruikt om mensen uit te nodigen voor deelname zonder betaling, of doneren we naar een goed doel.

Crowdfunding

We hebben op onze website een crowdfunding systeem geïmplementeerd waarmee we het mogelijk maken voor een ieder bij te dragen aan de vereniging Lerende Leiders, waar we voor staan en dat wat we organiseren. Wij zien donaties als een gift aan al onze leden en (nog) niet leden.

Donaties zullen we gebruiken voor het in de lucht houden van onze community (hosting, software, onderhoud) en voor het uitnodigen van deelnemers aan Leergenoten sessies als blijk van waardering voor hun inzet of omdat we ze het gunnen.

Op de donatie pagina zie je ons doelbedrag voor dit jaar en hoeveel bijdragen we al hebben mogen ontvangen.

 

 


Wat vind jij? deel het met ons!

INFO: You are posting the message as a 'Guest'

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse nieuwsbrief en mis geen enkel Leiderschapsblog of -nieuwsbericht meer.