person_outline
  • Posted

Een terugblik op 2015

Infographic > Een terugblik op 2015 | leiderschapWat een jaar was 2015! Het eerste jubileumjaar heeft onze community veel gebracht.

Natuurlijk zijn er prachtige blogs gemaakt en hebben we een groot aantal gemotiveerde nieuwe bloggers kunnen begroeten. Wat een prachtige bijdragen leveren zij en de al eerder aangesloten bloggers. Er zijn in 2015 meer dan 85 blogs gepubliceerd. En wat wordt het goed gelezen. We hebben in 2015 meer dan 40.000 unieke bezoekers mogen begroeten. De best gelezen blog was van Frans Wilms, die met de blog 'Op weg naar een 5.0 organisatie' een bereik haalde van meer dan 57.000 page views. Een uitschieter en zeker niet de enige prachtige blog! Er waren boekbesprekingen, persoonlijke bespiegelingen, activerende en enthousiasmerende blogs. Regelmatig wordt er ook op een blog gereageerd. En soms ontspinnen zo prachtige gesprekken.

Ook op twitter zijn de ruim 6.500 volgers van Lerende Leiders heel actief. Er wordt flink geretweet en veel nieuwe lezers vinden de weg naar Lerende Leiders via Twitter.

Offline

Naast blogs waren er bijeenkomsten. In 2015 hielden Ruud en Lindsie bij KPN een Point Midnight sessie. De opbrengst ervan hebben ze ten goede laten komen van de vereniging. 

In november hadden we natuurlijk Lerende Leiders Live. Een bijeenkomst die schreeuwt om een vervolg! 

Bestuurslid

Al jaren vormen Lindsie en Ruud het actieve bestuur van Vereniging Lerende Leiders. In september heeft Hetteke zich bij hen aangesloten. Het bestuur bestaat dus weer uit drie gemotiveerde leden. 

Financiën

Al die mooie resultaten kosten natuurlijk geld. De out of pocketkosten van de vereniging afgelopen jaar bedroegen € 892,90

De lezers, leden en bloggers van Lerende Leiders hebben € 575,- gedoneerd. Daarnaast hebben Ruud en Lindsie € 265,- verdiend door hun workshop bij KPN en heeft Lerende Leiders Live € 157,- opgeleverd.

Vooruitblik

Door de groei van de vereniging, nemen de kosten voor hosting, administratie en andere zaken toe. Ook vraagt het besturen van de vereniging steeds meer tijd. Daarom gaan we op zoek naar een andere manier van het financieren van de vereniging. Gewoon, omdat wij geloven dat ons gedachtegoed belangrijk is om gelezen en gehoord te worden. En omdat we weten dat dit vraagt om een professionele uitstraling.


Wat vind jij? deel het met ons!

INFO: You are posting the message as a 'Guest'

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse nieuwsbrief en mis geen enkel Leiderschapsblog of -nieuwsbericht meer.