person_outline

Site

Welkom bij Platform Lerende Leiders

Welkom bij Platform Lerende Leiders

Platform Lerende Leiders > Site | LeiderschapWelkom op de community website van platform Lerende Leiders: de grootste bron voor verbinding en inspiratie over nieuw en Dienend Leiderschap (Servant Leadership), Politiek Leiderschap, Lean en Leiderschap, Appreciative Inquiry en Weconomics.
Wij zijn trots dat we een actieve en essentiële bijdrage mogen leveren aan de groei en persoonlijke ontwikkeling van vele duizenden leidinggevenden in diverse posities en binnen diverse bedrijven en branches: leidinggevenden die op zoek zijn naar inspiratie op het gebied van Persoonlijk Leiderschap, Persoonlijke effectiviteit, en leiderschapsstijlen in het algemeen.
Wij zijn trots op onze community leden die belangeloos hun kennis en ervaring met ons delen, wij zijn trots op de lezers die op zoek naar inspiratie, verbinding en leermomenten, kleur durven bekennen en de vele authentieke blogs waarderen met een reactie of een warme (virtuele) aanbeveling.

 

Over evenementen

AvatarLerendeLeiders > Site | Leiderschap

Visie

"Wij brengen mensen met elkaar in VERBINDING om elkaar te INSPIREREN en van elkaar te leren hoe leiderschap kan bijdragen aan een duurzame en vreedzame wereld waarin plaats is voor ieder levend wezen. Door in ons gedrag dienend te zijn aan de GROEI van onszelf, onze naasten, onze collega's en iedereen die wij ontmoeten, dragen wij hieraan bij."

Om onze visie verder te verwezenlijken faciliteert en organiseert Lerendeleiders een 'Long Life Learning' traject. Dit traject draagt bij aan het In Real Life (IRL) verbinden van mensen om elkaar te inspireren en elkaar te laten groeien middels het delen van kennis en aanzetten tot actie.

Het Long Life Learning traject gaat bestaan uit workshops, seminars, lezingen (verder benoemd als 'evenementen') met als thema (dienend, nieuw) leiderschap en als rode draad: inspiratie, groei en verbinding.

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.