person_outline
  • Posted

Affiliate partner worden?

Thought Leadership is not about being known. It is about being known for making a difference!

affiliate loesje > Affiliate partner worden? | LeiderschapIn één quote dé essentie van wat we bij Platform Lerende Leiders zijn, bereiken en verder willen uitbouwen:
een verschil maken door een actieve en essentiële bijdrage te leveren aan de groei en persoonlijke ontwikkeling van vele duizenden leidinggevenden in diverse posities en binnen diverse bedrijven en branches. Leidinggevenden die op zoek zijn naar inspiratie op het gebied van Persoonlijk Leiderschap, Persoonlijke effectiviteit, en leiderschapsstijlen in het algemeen.

Verandering (is) de baas?

In een wereld waar het steeds eenvoudiger wordt om snel informatie te vinden en te delen, wordt het steeds moeilijker om door de bomen het bos te zien. Als het gaat over de weg in het 'Leiderschapsbos' dan is Platform Lerende Leiders al langere tijd een vertrouwde plek om inspiratie en energie op te doen! Een plek die door steeds meer managers en leidinggevenden gevonden wordt.

Als je blijft doen wat je altijd doet, blijf je krijgen wat je altijd krijgt

Helaas gaat bovenstaande quote tegenwoordig niet meer op: door de snelheid van veranderingen en aanbod zul je om je Status Quo te bewaren al moeten vernieuwen en dien je te anticiperen op veranderingen. Met alleen onderhouden van wat er is kom je er niet meer.

De kosten gaan voor de baat uit...

Willen wij nu en in de toekomst steeds meer mensen kennis laten maken met het mooie vak van Leiderschap, om op die manier een verschil te maken in het leven van velen, dan hebben wij daar geld voor nodig: ook hier gaan de kosten voor de baat uit.

Jij kunt ons daarbij helpen!

We hebben plek voor een beperkt aantal Affiliate partners!

Wil jij jouw netwerk (groot of klein) actief inzetten voor platform Lerende Leiders en als 'Affiliate' voor onze blog-, advertentie- en vacaturediensten fungeren waarbij een deel van de aan jou gekoppelde opbrengsten rechtstreeks naar jou gaan?

Als Affiliate partner krijg je de beschikking over een persoonlijk Affiliate dashboard waar je op maat gemaakt marketing materiaal kan vinden dat je kunt verspreiden door plaatsing op jouw website of via jouw nieuwsbrieven. Het Marketing materiaal is voorzien van een unieke Affiliate ID die de bezoeker van onze website die via een door jou geplaatste advertentie / oproep binnen komt aan jouw Affiliate account koppelt. Wordt er door deze bezoeker direct of binnen 30 dagen een aanschaf van een van onze diensten gedaan, dan ontvang jij over deze aanschaf een 10% commissie!

Zo doe jij niet alleen een wezenlijke bijdrage aan onze visie en missie maar verdien je er ook nog eens gemakkelijk geld mee!

Hoe gaat de aanvraag om Affiliate partner te worden in zijn werk?

  1. Als je nog geen inlog account hebt bij Lerende Leiders dan dien je jezelf te registreren: [meedoen]
  2. Log in op Platform Lerende Leiders via de [Login] button
  3. In menu [Tools] > [Affiliate] lees je meer informatie en kun je vervolgens jouw aanvraag indienen.

That is it!

Heb je meer informatie nodig of persoonlijk contact schroom dan niet om contact op te nemen!

Alvast heel erg bedankt voor jouw inzet. Want samen kunnen we meer verschil maken dan ieder van ons afzonderlijk!

Met inspirerende groet,

Ruud van Lent.

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.