person_outline

Sand Dancer

SandDancer > Sand Dancer | leiderschap

Je maakt een kunstwerk in het zand en binnen enkele uren wordt het langzaam overspoeld door de golven. Waarom doe je dat? Waarom doe je het steeds weer?

Ik vind Sand Dancer een prachtige mini documentaire over een schijnbaar zinloze bezigheid. De herkenning valt voor mij samen met mijn liefde voor koken. Niks liflafjes op een groot bord, maar eerlijk eten waar, met wat geluk, mensen stil van worden. Er bestaat geen groter compliment dan een compleet overhoop gehaalde keuken met lege pannen en borden. Zinloos? Ik dacht het niet! Ik word er zo blij van!

Wat is jouw schijnbaar zinloze bezigheid?


Interessant blog? Like it op Facebook, +1 op Google, Tweet het of deel dit blog op andere bookmarking websites.

Geschreven door
Pro-Blogger Top Blogger Influencer

Leidinggeven met Impact

Dat is het doel. Dus je haalt resultaten, door te doen wat nodig is. Terwijl jij en de mensen in je team daar blij van worden en trots op zijn. Lastige momenten en moeilijke beslissingen zullen er altijd zijn. Onze gesprekken zullen ervoor zorgen dat je die met vertrouwen tegemoet treedt. Dat is leidinggeven met impact.

Nu, praktisch en relevant

Daar bedoel ik mee dat je aan de slag kunt en wilt met dingen die nu belangrijk voor je zijn. Jouw praktijk speelt de hoofdrol en waar nodig zal ik je ondersteunen met theorie. Relevantie zorgt ervoor dat je er ook echt mee aan de slag gaat. Het is waardevol en leuk als je in de dagen en weken na onze gesprekken werkelijk verschil gaat merken. 

Praten met Lindsie

Praten met mij is sparren over leidinggeven, management en alles wat daar bij komt kijken. Als basis voor onze gesprekken heb ik het Manage-met-Impact-Model ontwikkelt. Aan de hand daarvan hebben we snel helder waar jouw uitdagingen liggen en hoe je daar mee aan de slag kunt. Als we met elkaar in gesprek gaan, is dat altijd een combinatie van face-2-face ontmoetingen en online check-in gesprekken. 

Kennismaken

Dat kan altijd en kost alleen tijd. We kunnen kennismaken in een telefoongesprek, maar liever nog bij een kop koffie. Als je wilt weten wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen, laat het me weten. Ik zal je in een kennismakingsgesprek het Manage-met-Impact-Model uitleggen en je een voorstel doen voor een Impact-Traject dat past bij jouw vraag. 

Je kunt me bereiken op 06 51 40 40 37 of stuur een email naar 

Ruud's Profielfoto > Sand Dancer | leiderschap
Ruud antwoordt op het onderwerp: #418 5 jaren 9 maanden geleden
Nou,
kan die sand dancer maar niet loslaten leuk om te bemerken dat mij dat toch ergens diep van binnen triggered.
Liep zojuist via twitter aan tegen deze website, zit al meer dan een uur sprakeloos te kijken naar zeer indrukwekkende 'schijnbaar zinloze bezigheden'...

ter inspiratie: www.thisiscolossal.com/


bianca's Profielfoto > Sand Dancer | leiderschap
bianca antwoordt op het onderwerp: #307 6 jaren 2 maanden geleden
Wat een prachtig filmpje! Ik was ontroerd en geraakt. Op een later tijdstip ga ik inhoudelijk reageren. Moet even bezinken bij mij :) > Sand Dancer | leiderschap

Wat vind jij? deel het met ons!

INFO: You are posting the message as a 'Guest'

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.