person_outline
  • Posted

Een terug- en vooruitblik: Bedankt!

Youarebeautiful > Een terug- en vooruitblik: Bedankt! | Leiderschap

“Hoe zou 2011 eruit hebben gezien als we alle gebeurtenissen niet hadden kunnen delen met anderen, de mensen om ons heen die wij lief hebben?”

 

>> Sowing > Harvesting > Selflessly sharing >>
>> Zaaien > Oogsten > Belangeloos delen >>

 

2011 heeft voor lerendeleiders.nl in het kader gestaan van 'Zaaien' (sowing). Nadat we vorig jaar gestart zijn met een visie en een 'quick-and-dirty' www.servantleaderforum.eu website, hebben we begin dit jaar onszelf 'losgelaten' om de in onze ogen zo noodzakelijke leiderschapsdialoog breder te trekken: de naam www.lerendeleiders.nl kwam als een geschenk uit de lucht vallen en paste perfect. De stap naar twitter en linkedin werd gezet en ook hebben we een eigen digitale krant (paper.li).

De eerste inhoudelijke artikelen op de website werden geplaatst en we waren iedere keer weer blij verrast dat ze daadwerkelijk ook gelezen werden! Het bezoekers aantal groeit maandelijks gestaag en we zijn er trots op dat een aantal van deze bezoekers ook kleur bekent en zich registreert. Nog trotser zijn we op de mooie, ontroerende en authentieke reacties die achter gelaten worden op artikelen: voor ons als dienende leiders is dat de kroon op ons werk en wij zijn daar erg blij mee omdat dit voor ons het 'Oogsten' is wat we voor ogen hebben.

In november hebben we de gehele website van een nieuwe uitstraling voorzien, met prachtige inspirerende foto's van Dave Zuuring op de achtergrond (die eigenlijk op de voorgrond een podium verdienen). De eerste spontane bijdragen begonnen ook binnen te komen, het is prachtig om te zien dat mensen geïnspireerd raken en hun kennis en ervaringen 'Belangeloos delen': het delen dat wij zien als het 'nieuwe' zaaien! In alfabetische volgorde: Cees Hoogendijk, Daan Fousert, Fulco Houtveen, Hans van der Veen, Inge Nuijten, Irene de Groot, Jurjen de Lange, Karin Sorbi, Maaike Huisman, Marja Ruijterman , Peter van Wijk en alle anderen. Bedankt dat jullie de tijd en moeite hebben genomen om geheel belangeloos ons en vele anderen te inspireren met mooie, bezielende, inspirerende artikelen!

Ook een speciale dank-je-wel voor Mirjam van Belsen. Zij heeft mee gestaan aan de wieg van lerendeleiders.nl en was ons geweten en rots in de branding. Bedankt!

2012 gaat voor ons het jaar van 'verbinden' zijn: bouwen aan relaties tussen de mensen, hun kennis en passie. In een wereld waar het lijkt alsof alles nog alleen maar draait om het individu: “What's in it for me?” hebben wij als lerende leiders een verantwoordelijkheid te nemen. Wij gaan in 2012 dan ook de stap maken naar de fysieke verbinding: 'In real life'. We maken een vliegende start daarmee in 2012. Noteer de datum 3 februari 2012 alvast in je agenda. Want dan organiseren we onze eerste IRL-inspiratiebijeenkomst. Om met vak- en leergenoten van gedachten te wisselen over nieuw en dienend leiderschap. Wij hebben er ontzettend veel zin in! Heb jij ook zin om samen met ons deze bijeenkomst te organiseren? We nodigen je van harte uit om mee te doen! Stuur een van ons een mailtje of geef een reply op deze post.

“Look forward...tell people what you believe and where you want to go and you’ll be amazed how well your positive words will inspire those around you.”
- Simon Sinek

Een fijne terugblik op 2011 gewenst met al zijn mooie en minder mooie momenten en veel prachtige en waarde(n)volle verbindingen toegewenst voor 2012.

Bianca, Lindsie, Ruud.

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.