person_outline
  • Posted

Groot nieuws!

AvatarLerendeLeiders > Groot nieuws! | LeiderschapEen jaar geleden zijn wij met de onderstaande visie een virtuele community gestart:

Wij brengen mensen met elkaar in verbinding om elkaar te inspireren en van elkaar te leren hoe leiderschap kan bijdragen aan een duurzame en vreedzame wereld waarin plaats is voor ieder levend wezen.

Door in ons eigen gedrag dienend te zijn aan de groei van onszelf, onze naasten, onze collega’s en iedereen die wij ontmoeten, dragen wij hieraan bij.”

Een jaar verder kunnen we met 1000+ 'unique visitors' per maand op onze website, 216+ groepsleden op linkedin en 459+ volgers op twitter trots terug kijken op vele mooie waarde(n)volle verbindingen en inspiratie.

Maar onze ambitie ligt verder, we bemerken een structurele behoefte, een 'vraag' naar meer.... Om die reden hebben we dan ook besloten om ons initiatief onder te brengen in een stichting en ons virtueel samenzijn uit te breiden met o.a. 'in real life' ontmoetingen.

En er is meer nieuws: we hebben de volledige website 'verbouwd'. Uiteraard nog steeds volledig met Open Source producten (omdat deze ook onstaan uit verbindingen en inspiratie), maar wel 'gestroomlijnder'.

We nodigen je van harte uit om op de vernieuwde website jouw profiel in te vullen en te voorzien van een 'avatar' (foto). Mocht je een mooi of inspirerend artikel hebben dan kun je dat zelf aanmaken of via een van de moderators (kan via de contact pagina). Heb je een inspirerend artikel gelezen op onze website laat dan een reactie achter: op deze manier inspireer je ook weer de schrijver / spotter ervan. Je kunt natuurlijk ook je bijdrage leveren door het artikel met je achterban te delen via de 'share this' buttons boven het artikel: op die manier inspireer je ook weer anderen.

Zegt het voort!

Ken je anderen in jouw netwerk die 'matchen' met onze visie en missie en daarmee een verrijking van onze community zijn? Voel je dan vrij om hun uit te nodigen: hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Veel inspiratie en interactie toegewenst!

Met inspirerende groet,

Bianca, Lindsie, Mirjam en Ruud.

Onze community in vogelvlucht:

  1. Twitter: hier 'tweeten' wij over leiderschap en over activiteiten op www.lerendeleiders.nl

  2. Linkedin groep: open groep gericht op de (zakelijke) linkedin gebruikers, hier kunnen door de deelnemers 'discussies' gestart worden en zullen we ook artikelen van onze website 'promoten'

  3. Paper.li: een dagelijks digitaal krantje dat je in je mailbox kan ontvangen met leiderschapsartikelen, basis voor de (geautomatiseerde) inhoud is twitter

  4. Lerende leiders Website: (persoonlijk-) leiderschap artikelen gerelateerd aan de 10 kenmerken van dienend leiderschap of aan de aspecten van 'lerende leiders'.

  5. Lerende leiders Forum: discussies over de website artikelen of 'losse' discussies

  6. Share This: de knoppen boven de website artikelen waarmee je een artikelen via diverse (sociale) media kunt delen met jouw achterban

  7. Mail Alert Community update: wekelijkse (frequentie instelbaar) update van nieuwe artikelen, discussies en geregistreerde gebruikers van www.lerendeleiders.nl (alleen voor geregistreerde gebruikers)

  8. In real life (IRL) sessies: te organiseren bijeenkomsten om elkaar ook IRL te ontmoeten en inspireren.

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.