person_outline
  • Posted

Het jaar 2012

2012 > Het jaar 2012 | LeiderschapVoor ons was 2012 het jaar van In Real Life. We hebben vijf bijeenkomsten georganiseerd die wat ons betreft zeer succesvol waren. Uiteenlopend wat betreft onderwerpen en deelnemers, maar steeds boeiend en verrijkend.

We hebben met Leergenoten gesproken over Dienend Leiderschap, over talentmanagement en natuurlijk over uitdagingen die ons steeds weer bezighouden. De laatste Leergenoten werd al lopend in de Doorwerthse bossen gehouden, een concept dat voor herhaling vatbaar is op andere mooie plekken.

Op de prachtige Makeblijde locatie in Houten heeft Inge Nuijten ons verteld over haar kijk op Dienend Leiderschap, door op zeer ontspannen wijze bij de vragen en behoeftes van de groep aan te sluiten. Een bijzonder mooie middag. De wens van de groep om nog zo’n middag te organiseren als het boek gelezen is hebben we zeker gehoord.

Onze website heeft ook de aandacht getrokken, mogen wij trots mededelen. Er verschijnen regelmatig blogs van verschillende mensen, die soms tot een levendige discussie leiden. Dank voor al die mooie bijdragen! Dat is waarom wij bestaan.

Helaas lijkt de tijd nog niet rijp om via onze community workshops aan te bieden. Wij vinden het moedig en fijn dat Marja, Ramo en Irene het toch hebben geprobeerd en willen ook nu deze workshops nog steeds van harte bij je aanbevelen.

In 2013 blijft de website natuurlijk een podium voor verhalen. Over leiderschap en alles wat daar mee samenhangt. We kijken uit naar nieuwe bijdragen van bekende en nieuwe gezichten. Wij werken intussen zelf aan een schema om met meer regelmaat zelf blogs te posten. En aangezien in januari in de meeste organisaties de targets voor het nieuwe jaar worden vastgesteld mag je van ons daar een prikkelend blog over verwachten. Wij zien hierin voldoende stof tot nadenken en napraten, dus op onze kalender mag je een gerelateerde Leergenoten verwachten in maart.

En verder? Blijf ons volgen en laat van je horen. Heb je een onderwerp of een vraag dat zich leent voor een Leergenoten sessie? Laat het ons vooral weten.

Wij weten zeker dat 2013 weer een interessant jaar zal worden. Rest ons om jullie een geweldig nieuw jaar te wensen, met tijd voor alles waar je blij van wordt en energie van krijgt.

Tot volgend jaar!

Bianca, Ruud, Lindsie

×
Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.