person_outline

  Geloof in jezelf!

  IlseWaylon > Geloof in jezelf! | LeiderschapNaar Ilse en Waylon gekeken bij RTL Late Night? Daar zagen wij iemand die zonder enige aarzeling, verlegenheid en twijfel vanaf het begin (gesteund door Waylon) geloofde in haar zelf en het nummer dat speciaal was geschreven voor het songfestival. Zij staat volledig in het nu. Zij gaf duidelijk blijk van een volstrekt geloof en vertrouwen in zichzelf. Ze straalde ook van enthousiasme en geluk, samen hadden ze nl. aan een hoop criticasters het tegendeel bewezen.

  Jij bent het kostbaarste geschenk dat je in je hele leven krijgt!

  Help jij graag mee om Platform Lerende Leiders gratis toegankelijk te houden? Bezoek dan ook eens onderstaande adverteerder en sponsor op die manier Platform Lerende Leiders.

  Ojee, waar is de advertentie gebleven?

  Ieder mens is begiftigd met de energie, capaciteit en kracht om ergens voor te gaan. We beschikken allemaal over de vrije wil om van moment tot moment te kiezen of we gelukkig of ongelukkig willen zijn, helder of verward, vol inspiratie of gedeprimeerd. We hebben iedere dag opnieuw als we wakker worden weer de keuze of we andere mensen vriendelijk en met respect of neerbuigend en arrogant benaderen.

  Geef jezelf toestemming om te zijn wat je wilt zijn!

  We kunnen kiezen of we willen leven in hoop en vertrouwen of in wanhoop en twijfel. Elke nieuwe dag kunnen we uitdagingen in het leven beschouwen als een geschenk waarmee we onszelf kunnen transformeren tot een beter, sterker en vredelievender mens. Je mening hoeft niet altijd gegeven te worden, zeker als er niet om wordt gevraagd!

  Aan dit keuze voorrecht komt niemand anders te pas, want het heeft niets te maken met verlangen naar rijkdom of roem of zelfs toekomstdromen. De enige die eraan te pas komt ben jij, op dit moment. Jij moet jezelf toestemming geven te zijn wat en wie je wilt zijn. En het allerbelangrijkste is ophouden jezelf te veroordelen.

  Zelfveroordeling is het grootste gevaar dat de mens bedreigt, want het ontneemt je juist die essentie van kracht waarmee je alles wat je wilt kunt verwezenlijken. Het ontneemt je elke vorm van inspiratie en elke mogelijkheid ooit succes te hebben.

  Terug naar Ilse en Waylon. Beiden kenden vast en zeker ook hun twijfels, hebben jarenlang  geloofd in hun carrière en er keihard aan gewerkt, maar nog belangrijker, ze zijn nooit gestopt met in zichzelf te blijven geloven. En op een dag wordt je daarvoor beloond, weliswaar geen eerste, maar wel een dik verdiende tweede plaats. En wat voelt dat fantastisch voor ze!

  Zoek dus altijd naar dat wat het beste is voor jou en je zult het vinden!


  Interessant blog? Like it op Facebook, +1 op Google, Tweet het of deel dit blog op andere bookmarking websites.

  Margreet Boeren > Geloof in jezelf! | Leiderschap
  Geschreven door Margreet Boeren
  Blogger Expert
  Help jij graag mee om Platform Lerende Leiders gratis toegankelijk te houden? Bezoek dan ook eens onderstaande adverteerder en sponsor op die manier Platform Lerende Leiders.

  Ojee, waar is de advertentie gebleven?
  Ite Smit's Profielfoto > Geloof in jezelf! | Leiderschap
  Ite Smit antwoordt op het onderwerp: #1070 5 jaren 4 maanden geleden
  Hoi Margreet, Wat een mooi artikel. Ik hoop dat het velen inspireert om in zichzelf en de ander te geloven. Het is makkelijk om kritiek te geven, liemand zeggen waar hij goed in is is veel lastiger. En juist dat is zo belangrijk omdat je dat zelf vaak 'gewoon' vindt. "De vis ziet niet het water waarin hij zwemt."

  Wat vind jij? deel het met ons!

  INFO: Je plaatst dit bericht als 'Gast'

  ×
  Niets meer missen?

  Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.