person_outline

  Oriah Mountain Dreamer - prachtig

  HandPalm > Oriah Mountain Dreamer - prachtig | Leiderschap

  Ik hoef niet te weten hoe jij in je levensonderhoud voorziet.

  Wat ik graag wil weten, is waar jij voor gaat en of jij het aandurft oog in oog  te staan met de verlangens van je hart.

  Het interesseert me niet hoe oud je bent maar wel of je het aandurft voor gek te staan omwille van de Liefde, omwille van je dromen, omwille van het avontuur dat Leven heet. Het maakt me niet uit welke planeten je horoscoop beinvloeden.

  Waar het mij om gaat, is of je ooit tot de kern van je verdriet bent doorgedrongen en of de verraderlijkheden en beproevingen van het leven je ontvankelijk hebben gemaakt of dat deze je hebben doen terugdeinzen en afsluiten voor nog meer pijn.

  Wat ik wil weten, is of dat jij pijn, die van mij of van jezelf, kunt laten zijn zonder een vinger te verroeren, te laten verdwijnen of vast te houden.

  Ik wil weten of je de vreugde kunt zijn, de mijne of de jouwe. Of je durft te dansen vanuit je oerkracht in totale extase van top tot teen, zonder je in te houden door op je hoede te zijn. Realistisch of rationeel te zijn, zonder je te laten afremmen door herinnering aan beperking vanuit je menselijke bestaan.

  Het kan me niet schelen of je verhaal waar is of niet. Wat ik zou willen weten, is of je anderen durft af te wijzen om trouw te zijn aan jezelf. Of jij het aankunt om voor verrader te worden uitgemaakt om verschoond te blijven van verraad vanuit je ziel.

  Geef me een bewijs van je trouw opdat ik zal weten dat je te vertrouwen bent. Ben jij in staat schoonheid te zien, ook al is niet iedere dag even mooi en is het leven zelf voor jou de bron waaruit je levenskracht kun putten.

  Kun jij leven met fouten, zwakheden en kwetsbaarheid, die van jou en mij en toch aan de rand van een meer staan en luidkeels tegen het zilver van de maan roepen: JA.

  Ik hoef niet te weten waar je woont of hoeveel geld je hebt. Wat ik graag wil weten, is of jij het kunt opbrengen om na een nacht vol wanhoop, tot in het diepst van je ziel gekwetst, op te staan en datgene te doen wat gedaan moet worden voor je kinderen.

  Ik hoef niet te weten wie je bent of hoe je hier gekomen bent. Wat ik wil weten, is of jij zonder terughoudendheid bereid bent met mij door het vuur te gaan. Het gaat niet om waar, wat en met wie je hebt gestudeerd.

  Voor mij is het van groot belang van jou te horen welke innerlijke kracht jouw steun en toeverlaat is als al het andere om je heen is weggevallen. Of jij alleen kunt zijn met jezelf en of jij het werkelijk goed hebt met jezelf wanneer het stil wordt, in eenzaamheid.


  Interessant blog? Like it op Facebook, +1 op Google, Tweet het of deel dit blog op andere bookmarking websites.

  Bianca den Outer > Oriah Mountain Dreamer - prachtig | Leiderschap
  Geschreven door Bianca den Outer
  Blogger Influencer
  Help jij graag mee om Platform Lerende Leiders gratis toegankelijk te houden? Bezoek dan ook eens onderstaande adverteerder en sponsor op die manier Platform Lerende Leiders.

  Ojee, waar is de advertentie gebleven?
  bianca's Profielfoto > Oriah Mountain Dreamer - prachtig | Leiderschap
  bianca antwoordt op het onderwerp: #355 7 jaren 10 maanden geleden
  Hi Jurjen,

  Ik draag het gedicht altijd bij me, in een notitieboekje en in mijn hart. Mooi om te lezen dat hij jou ook zo raakt.
  Jurjen de Lange's Profielfoto > Oriah Mountain Dreamer - prachtig | Leiderschap
  Jurjen de Lange antwoordt op het onderwerp: #346 7 jaren 10 maanden geleden
  Fantastisch stuk en zo verschrikkelijk raak. Laat iedereen gewoon "zijn" en geef de ruimte om elkaar te zien en accepteren als mens, als wezen.
  Heel mooi en ik kan niet in woorden uitdrukken hoezeer me dit, juist vandaag, juist op dit moment, zo ontzettend raakt en kracht geeft. Top!

  Wat vind jij? deel het met ons!

  INFO: Je plaatst dit bericht als 'Gast'

  ×
  Niets meer missen?

  Schrijf je nu in voor onze (max.) wekelijkse e-zine en mis geen enkel Leiderschapsblog, -vacature of -nieuwsbericht meer.